Routebeschrijving & F1 Oranjecamping reglement

Er zijn 2 mogelijkheden om bij het circuit te komen, dat is of midden door de stad Budapest ofwel gebruik maken van de ring autosnelweg M0 (vóór Budapest rechts houden en borden volgen M0)

Beide opties hebben een nadeel: Als het druk is in de stad vooral tijdens de spits raden wij aan om de M0 te gebruiken. Als het druk is dan kan de optie door de stad (wel mooi uitzicht) een tijdsverlies opbrengen van 2 uur. Het nadeel van de M0 is dat dit een stukje om is dus meer kilometers (+/-30)gereden dient te worden maar normaal gesproken wel file-vrij is dus veel relaxer zeker met een camper of caravan.

Ga je door de stad dan volgt er uiteindelijk de oprit van de snelweg M3 Budapest-Nyiregyháza. Nyiregyháza blijven volgen tot afslag RING Pihenöhely P-WC  (zie kaartje beneden in PDF, klik op Route beschrijving)

Ga je via M0 dan deze steeds volgen tot afslag 60 Kistarcsa daarna afslag nemen. Geef in jouw navigatie het volgende adres in: Hongarije, (postcode) 2145, (stad) Kerepes, (straat) József Attila utca, huisnummer 137 (of dichtstbijzijnde huisnummer). Vanaf dit adres 50 meter verder op kruising linkse zandweg inrijden (richting camping Royal P-RING) zandweg blijven volgen tot scherpe bocht naar rechts (einde zandweg..oversteken ingang parkeerplaats + ingang F1 Oranjecamping Hongarije.

Evenwijdig met de zandweg loopt er ook een geasfalteerde weg, deze is echter vanaf donderdag aan deze kant afgesloten (éénrichtingsweg!). Voor de dinsdag en woensdag kan men deze verharde weg wel gebruiken.

ALTIJD HANDIG OM OOK OP GOOGLE.NL/MAPS DE KAART TE BEKIJKEN EVENTUEEL EEN GEDETAILLEERDE KAART TE PRINTEN. GEEF “THE FLYING DUTCH MAX CAMPING” IN

Routebeschrijving F1 Oranje Camping Hongarije “Flying Dutch Max” via M0 Kistarcsa:

VIP Routebeschrijving The Flying Dutch Max

Routebeschrijving via centrum of M0-M3

Routebeschrijving Flying Dutch Max Camping

Routebeschrijving via Aquapark (bij drukte circuit)

Routeschrijving via Aquapark

 

Reglement voor onze F1 Oranje Club Hongarije

Wat mag er en wat mag er niet? Lees hier onze huisregels zodat iedereen hét F1 evenement in Hongarije ervaart als één groot feest! (PDF, klik er beneden op)

F1 Oranje Camping Reglement 2019 pdf